AvaliaçÔes de Cafetaria 't Centrum Marum

AvaliaçÔes recentes

5.0
Jarno
11 julho 2024

Snackje altijd lekker

Geert Kuipers
7 julho 2024

Altijd goede, snelle vriendelijke service. Goed teamwerk.

Ronald koenan
3 julho 2024
Auktje Hofstede
21 junho 2024
Sijtsema
19 junho 2024

6 personen patat. Online besteld. Kost 0,25 cent meer maar staat dan klaar met ophalen.

Diersen
19 junho 2024

Netjes op tijd en smaakte prima. Goede kwaliteit.

Caroline
17 junho 2024

Op tijd klaar. Goed van smaak, krokant. Zeer tevreden.

Mooma
16 junho 2024

Patat was niet echt lekker. Niet gaar en slap

Dineke Nuus
15 junho 2024
Petra cruiming
17 maio 2024

Weer heerlijke patat gehad Goede nette bediening En de kwaliteit is weer super

Dineke nuus
12 maio 2024
Hanenburg
6 maio 2024
Wouter Middel
5 maio 2024

Patat was minder knapperig dan anders duurde door waarschijnlijk nieuwe medewerkers wat langer

Derrekien
2 maio 2024

Heerlijk! De kwaliteit is geweldig. Online besteld en vrijwel meteen was het klaar op de gekozen tijd. Alles was heet bij aankomst thuis. Lekker doorbakken patat en de snacks ook van goede kwaliteit. De sate is heerlijk!

Piet
25 abril 2024

Heel goed

Richard
21 abril 2024

Eten is goede kwaliteit. Vriendelijke personeel.

Daniel De Jong
21 abril 2024
Jonkman
20 abril 2024

Bestelling stond weer stipt op tijd klaar! Hoe druk het ook is, personeel vriendelijk alles loopt als een geoliede machine daar.

Wouter Middel
18 abril 2024
Gianna
15 abril 2024
Winie
5 abril 2024
Faber
31 março 2024

Heerlijk hoor

M.Koning
28 março 2024

Het is altijd lekker bij jullie ...alleen deze keer waren de snacks iets te donker gebakken...

erik de jong
28 março 2024

geen gewoon erg goed

Petra cruiming
23 março 2024

Prima! Bestelling Keurig netjes verpakt,en heerlijk krokant gebakken Top! Zo door gaan!

Hein Bonnema
16 março 2024

Prima snacks!

Verjaardag feest
16 março 2024

De 🍗kipnuggets 🐓zijn đŸ”„lekkerder đŸ”„dan bij dan bij de mc Donald.

Mark
15 março 2024
Rick
15 março 2024

Precies wat we besteld hadden.

Dineke Nuus
9 março 2024
ton
3 março 2024

als je 45 min. op je online bestelling moet wachten kun je beter je online systeem afschaffen. Denk dat dit ook de laatste keer is geweest dat ik hier klant ben geweest.

Gerdy Varwijk
3 março 2024

Smiddags om 1uur besteld vanwege verjaardag. 18.20 afhalen maar om 19.00 kreeg ik het mee!!!!!!!!!!!!!!!

Dineke nuus
24 fevereiro 2024
Jos
23 fevereiro 2024

Eten bij 't Centrum is altijd goed. Niet vettig en geen aangebrand eten. Bestellen online is makkelijk en het eten is altijd op tijd klaar voor het afhalen. Ik ben tevreden.

Henk uit Brabant
22 fevereiro 2024
Jan Marinus
21 fevereiro 2024

Goed verzorgd.

Gianna
14 fevereiro 2024
Dylan
14 fevereiro 2024
Hans
11 fevereiro 2024

Altijd snel en goed en vriendelijk.

Van Putten
28 janeiro 2024

Altijd goed.

piet
27 janeiro 2024

prima spul

Jan
26 janeiro 2024

Lekker patatje! Altijd vriendelijk personeel. En bij online bestelling is het klaar op de afgesproken tijd.

Roelinda
23 janeiro 2024

Was weer smullen!

Lapo
21 janeiro 2024

Op zich prima maar patat was erg klef waarschijnlijk doordat de zakken dicht gehouden worden in warmhoud bak ?

Hemmes
19 janeiro 2024

Gewoon zoals het hoort te zijn, plus extra.

Anoniem
14 janeiro 2024
Piet
12 janeiro 2024

Uitmuntend!

J.Kalfsbeek Marum Jent.kalfsbeek@planet.nl
7 janeiro 2024

op zich alles wel goed.Alleen de patat is niet geweldig.Proeft niet vers genoeg,smaak beter daarom gaan we ook niet altijd meer bij U de snacks halen. Misschien een goeie tip voor U.Henk van Duinen was in de jaren 1975 tot 1985 een snackbar Goeroe,een hele goeie volgens vriend en vijand.Henk zijn geheim was dat hij altijd super vriendelijk en aardig was. Hij kocht verlopen (bijna geen klanten meer om wat voor reden dan ook!)snackbarren. Pimpte ze op,stond er eerst zelf weer tijdelijk in.Hij was de perfecte ambassadeur.Liep het prima verkocht hij de snackbar weer,Overal kreeg hij ze aan de praat. Grootste geheim zei Henk is dat je moet zorgen dat je de lekkerste en beste patat verkoopt.Is patat lekker,loopt de rest vanzelf mee. Laatste als er iets voorvalt,iets vergeten bij de bestelling,stap op de fiets of en breng net na,GRATIS. Klacht op een product,geef de klant nieuw.Deze manier van service kost nagenoeg niks en brengt het meervoudige geld in bedrag van de klant op! Vergeet

Nijdam
29 dezembro 2023

De frites was erg vet, volgens mij 2 keer gebakken. Dit nog nooit eerder meegemaakt het is anders altijd super. Nu de hele avond last van gehad. Jamner

Winie
8 dezembro 2023

Perfect snelle bediening en vriendelijk

Lammie Reitsma
4 dezembro 2023

Top snackbar. Lekker eten.

Dineke nuus
3 dezembro 2023

Altijd op tijd klaar

De Boer
23 novembro 2023

Smaakte goed. Erg tevreden!

Frank
18 novembro 2023

Helemaal top. online besteld en toen we binnen kwamen was het precies klaar. De porties zijn ook groot genoeg en de snacks waren prima.

Dorine
26 outubro 2023

Elke week weer lekker eten en constante kwaliteit.

Willem
26 outubro 2023

Het eten is HEERLIJK. Je krijgt echt waar voor je geld Personeel is zeer vriendelijk Dit is een cafetaria waar de kwaliteit en vriendelijkheid hoog is Top

Jaroenie
22 outubro 2023
Jan Wendel
21 outubro 2023

Het was goed

Hans
19 outubro 2023

Super!!

SH
16 outubro 2023

Patat had naar ons idee langer moeten worden gebakken, was nog niet geheel gaar

Mulder
13 outubro 2023

Het eten was heerlijk zoals altijd

Willem
9 outubro 2023

Was weer 😋 (lekker)!!

Winie
8 outubro 2023
Esra
1 outubro 2023
J koning
29 setembro 2023

Prima service en snel 🔜

Marjan Westerhof
24 setembro 2023

Altijd zeer netjes behandeld en prima op tijd

Van der wal
15 setembro 2023

Gewoon lekkere snacks en gemakkelijk online bestellen snel klaar en goeie prijs

Gigi
12 setembro 2023

Heerlijk warm en goede portie, top!

Piet
3 setembro 2023
Wytze
31 agosto 2023

Prima.

Niels
19 agosto 2023

Heerlijk gegeten, en ze doen niet zuinig met de patat. Bakje stoppen ze goed vol 👍👍

Ria
18 agosto 2023

Smaakte heerlijk, op tijd klaar (online besteld) en vriendelijke bediening

Edwin de Bruin
11 agosto 2023

Wij misten een portie kip nuggets van onze bestelling ze stonden wel in de bestelling maar zijn niet geleverd. Verder was het prima.

Hein Bonnema
11 agosto 2023

Lekker, vers. Prima!

Henk
23 julho 2023
Hein Bonnema
20 julho 2023

Heerlijk! Keurig op tijd!

Adri Wilpstra
17 julho 2023

Goed bereid kost even tijd , en het is er ook nog op tijd ....Toppers!!!!

Diana Boonstra
14 julho 2023
Hein Bonnema
13 julho 2023

Prima! Lekkere snacks en stond op tijd klaar !

J. Palsma
25 junho 2023
Jan
24 junho 2023

Prima cafetaria Netjes en keurig op tijd geleverd

Piet
19 junho 2023
Jan Wende5
10 junho 2023

Het was goed en de prijs is okay.

Lammie Reitsma
4 junho 2023

Lekker eten, betaalbaar en goede service!

Ronald Bouma
3 junho 2023

Geen fanta gekregen bij bestelling

Myka
14 maio 2023
Alida Duursma
12 maio 2023

De snacks waren heerlijk. Maar helaas was de patat slap en leek het of het 2 keer gebakken was. Dit zijn we niet gewend normaal is het altijd goed

Annemarie Doornbusch
6 maio 2023

Helaas waren de XXL Frikadellen speciaal in 1 verpakking gestopt. Allebei op de zeikant geraakt. Alle uitjes en saus op de verpakking gekomen. En de kroket was helemaal geplet zat allemaal aan de bami schijf.

Hein Bonnema
5 maio 2023

Lekkere snacks! Kan niet beter!

Elsbeth Hoven
26 abril 2023

Zoals altijd super lekker eten, vriendelijk personeel en op tijd klaar.

José
23 abril 2023

Was heerlijk! Complimenten voor allen, mooi jong en vriendelijk team!

Gerwin
22 abril 2023

Wachttijd erg lang. Verder alles dik in orde!

Hein Bonnema
19 abril 2023

Uitstekende snacks! Heerlijk! En weer keurig op tijd klaar!

Hein Bonnema
14 abril 2023

Heerlijke snacks!. Prima service!

Piet
10 abril 2023
goed eten
8 abril 2023

altijd top eten

Boeke
5 abril 2023
Hein Bonnema
31 março 2023

Uitstekend!!

Regina
30 março 2023
Henk de Jonge
26 março 2023

👍