Beoordelingen van Cafetaria 't Centrum Marum

Recente recensies van Cafetaria 't Centrum Marum

5 sterren na 19 reviews

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling klopte helemaal en was netjes op tijd klaar!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en prima service

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

gewoon top !! groot team achter de balie om alles te maken en regelen !

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online geplaatst en keurig op afgesproken tijd klaar :-)

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Op het afhaaltijdstip moesten alle snacks nog gebakken worden, daardoor moesten we alsnog ruim 20 minuten wachten. Maar het eten was zoals altijd uitstekend!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en handig, aangegeven tijd is nog niet helemaal betrouwbaar. Zijn toch maar iets eerder heen gegaan en het was al klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Mistte alleen een blikje cola voor de rest prima service ??

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles ging zeer vlot?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd weer toppie geregeld!!! Kwaliteit en kwantiteit zeer goed!! En het.online kunnen bestellen is echt geweldig!! Tot de volgende keer!! Een echte aanrader

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen al tijden patat en snacks bij Snackbar het Centrum. Het smaakt altijd het goed! Ook al is het heel druk je hoeft nooit lang te wachten.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super! 2045u besteld 21uur zou het klaar zijn. Ik kom binnen om 1 minuut voor negen en mijn bestelling wordt net ingepakt. Fijn dat je nu ook op de site kan zien wat je kan bestellen en dat je kan kiezen hoelaat het klaar kan zijn. Top service!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Niks op aan te merken

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het systeem werkt goed , bestelling is snel klaar, verder niets op aan te merken

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating