Beoordelingen van Cafetaria 't Centrum Marum

Recente recensies van Cafetaria 't Centrum Marum

5 sterren na 118 reviews

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, bestellingen op tijd als je telefonisch besteld hebt. En producten goed!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima snacks en keurig op tijd

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima en we hebben er lekker van gegeten met zijn allen na een fietstocht 👍👍

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom, supersnelle levering en bestelproces. Ondanks Corona tijd. Echt complimenten hiervoor. De patat en de snacks waren ook goed gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en het stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip. Vriendelijk personeel en lekkere friet en snacks. Graag tot de volgense keer.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: voortreffelijk❣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette cafetaria, iedereen superaardig en afhaaltijd klopt altijd,

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling was prima, ik was er op het tijdstip dat ik het kon ophalen, moest toch nog 25 minuten wachten! Zag iedereen komen die ter plaatse bestelden, via de telefoon en online bestellingen, zij gingen allemaal voor mij weer weg. Het was dat ik vroeg aan de medewerkster waarom ik zolang moest wachten, ze gaf aan dat er wat fout was gegaan. Niet erg, dat kan, maar meld het dan even.... Het is overigens wel netjes opgelost met een fles mayo

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en goede service en prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super dat het op deze wijze kan om een lekker patatje en snack te halen ...heerlijk

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal zo, Snel klaar,

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online besteld en heerlijke friet en snacks.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat en de broodjes hamburger speciaal zijn echt heerlijk!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten! Bestelling keurig op tijd klaar . Top. Zeker ook in deze coronatijd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kon niet beter. Super en trots dat dit in Marum kan.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling, betaling en afhalen ging perfect. Van mij mag het altijd zo blijven (ook na het Corona-gebeuren). Nog een vraag: mijn man is gek op de eierballen met kerrieragout. Cafetaria de Heerlijkheid verkoopt deze ook. Het zou fantastisch zijn wanneer jullie deze ook in het assortiment kunnen opnemen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig woorden nodig. Gewoon service en lekker eten . Een dikke 9.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het valt mij op dat als wij 's avonds patat bestellen in bakjes de patat krokanter (en lekkerder) is dan als wij een zak patat bestellen (vinden wij beetje slap). De loempia en de frikadel waren zoals altijd heerlijk!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Koop wekelijks patat+snacks en het smaakt altijd zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd snelle en goede service! Goed eten en vriendelijk personeel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Soepel bestellen en betalen online. Goede kwaliteit.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed top

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er was bij de bestelling een extra frikandel speciaal gedaan i.p.v. de bestelde Berehap. hier achteraan gebeld en dit werd gelijk recht gezet. Fouten maken is menselijk, het gaat om hoe je het oplost en dit is keurig gedaan!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste patat en snacks!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar, vriendelijk personeel (ook in deze moeilijke tijden) en de patat is lekker. Wat wil een mens nog meer?

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: alles correct

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke snacks en gezellig personeel die in deze moeilijke tijden het beste er van maken.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en snel

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten perfect bereidt! Altijd lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, goede kwaliteit. Juiste maatregelen ivm Corona.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was prima, bestelling klopte helemaal, maar heb via ideall meer betaald dan op mijn bon staat. Hoe kan dit?

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer correct en vlot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoe ik werd ontvangen door de strenge maatregelen ERG netjes. De patat enzo waren ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima. Levering tijdig. Helaas miste de bestelde gehaktbal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken, perfect! En nauwkeurig afgehandeld ivm corona.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden over deze cafetaria! Het personeel werkt als een geoliede machine en ze hebben heerlijke friet en veel keus in snacks. Goed vega-aanbod met als aanrader: Bonita. Kortom, hier moet je zijn voor de lekkere trek.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als vorige keren was de bestelling keurig op tijd klaar. En goed geregeld in het kader van de corona-perikelen. Prima!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gemuld! Wat super de corona maatregelen,! We werd keurig buiten gewacht met afstand, en je bestelling werd buiten gebracht door een medewerker met handschoenen!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs in tijden van nu een fantastische service

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was te laat klaar helaas De rest was zoals prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn erg v tevreden over de bestel procedure en de snelle service. De zaak ziet er ook keurig uit en het personeel is gastvrij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heel erg goed...de mensen die er werken zijn ook heel erg vriendelijk. Alleen het in pakken mag wel wat beter en netter. We hebben een paar x gehad dat we zelf onder het vet en saus zaten toen we het uitpakten

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden het een hele fijne en professionele snackbar, goede producten en service.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service goede prestatie.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte bediening, smaak is goed!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

met 1 woord super ga zo door

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Een zeer goede cafetaria, eten is altijd uitstekend en goed warm. En zeer vriendelijk personeel, een echte aanrader

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat zoals altijd super! Alleen de ophaalttijd die wordt doorgegeven klopte niet. Het was 25 min. later. Dat was minder.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed als altijd. Maar veel te lang moeten wachten deze keer. Mijn online bestelling zou om 18.10 klaar zijn en uiteindelijk verliet ik de zaak pas om 18.30. Niet wat we gewend zijn helaas.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service alleen ontbrak de grote beker pindasaus bij de bestelling

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is lekker en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat handig zeg, online bestellen en betalen en zelfs het ophaaltijdstip kun je thuis online regelen. Super en de kwaliteit van het eten is uitstekend, verse groenten bij de broodjes hamburger, gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

beste cafetaria, van Marum en omstreken hard werkende eigenaars die voor kwaliteit staan dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Dik voor me kaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en heerlijk! Bestelde online en kon het om 18.00 uur halen. Toen ik er kwam....moest ik alsnog een kwartier wachten. Het was heel erg druk! Niet erg...maar wel als je op tijd staat. Maar....volgende keer bestel ik gewoon weer online. 😊

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmuld op pakjes avond. Voor de 1e keer online besteld wat handig!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed hier. Snel klaar en vooral de frikadel speciaal is hier heerlijk!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging gemakkelijk. Bestelling stond op tijd klaar en kwaliteit was prima!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig verpakt en vlgs bestelling geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle, vriendelijke bediening! Het eten smaakt altijd goed.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd topkwaliteit aan patat en snacks. Ze blijven vernieuwen, met het online bestellen. Dat werkt ook zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte bleven de medewerkers erg vriendelijk. De bestelling was snel klaar en het eten was weer heerlijk!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is super makkelijk en snel. Het is vaak druk in de cafetaria zelf. Dus is online bestellen sneller en makkelijker. Gelijk online afrekenen. En dan is meenstal je bestelling met 10 min al klaar om af te halen. .. ik ben er fan van.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Patat enz is goed en service ook.. Alleen dit is al de zoveelste x dat bij de internet bestelling wat mist.. 😖

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima. Precies wat je bestelt. Heel handig

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Graag foto's bij de menu's enzo Verder online gaat prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service en kwaliteit eten oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

We vinden het online bestellen erg handig! Gaan we zeker weten vaker gebruik van maken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service via de site. Patat wel iets lauw..

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar en lekker.top

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en heerlijk.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig op tijd klaar en het bestelde eten was prima.!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Top eten Top personeel

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

goeie friet

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om op deze manier te bestellen! Het eten was ook op het gewenste tijdstip klaar. Tip: wanneer de klant zich meldt en zegt dat hij besteld heeft, meteen vragen of het via de telefoon of digitaal was. Nu moest er even gezocht worden. Maar dat deed niks af aan de kwaliteit van het eten én de levering.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig dit !!🤗😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling klopte helemaal en was netjes op tijd klaar!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en prima service

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

gewoon top !! groot team achter de balie om alles te maken en regelen !

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online geplaatst en keurig op afgesproken tijd klaar :-)

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Op het afhaaltijdstip moesten alle snacks nog gebakken worden, daardoor moesten we alsnog ruim 20 minuten wachten. Maar het eten was zoals altijd uitstekend!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en handig, aangegeven tijd is nog niet helemaal betrouwbaar. Zijn toch maar iets eerder heen gegaan en het was al klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Mistte alleen een blikje cola voor de rest prima service ??

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles ging zeer vlot?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd weer toppie geregeld!!! Kwaliteit en kwantiteit zeer goed!! En het.online kunnen bestellen is echt geweldig!! Tot de volgende keer!! Een echte aanrader

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen al tijden patat en snacks bij Snackbar het Centrum. Het smaakt altijd het goed! Ook al is het heel druk je hoeft nooit lang te wachten.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super! 2045u besteld 21uur zou het klaar zijn. Ik kom binnen om 1 minuut voor negen en mijn bestelling wordt net ingepakt. Fijn dat je nu ook op de site kan zien wat je kan bestellen en dat je kan kiezen hoelaat het klaar kan zijn. Top service!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Niks op aan te merken

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het systeem werkt goed , bestelling is snel klaar, verder niets op aan te merken

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating