Beoordelingen van Cafetaria 't Centrum Marum

Recente recensies van Cafetaria 't Centrum Marum

5 sterren na 282 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bestelde een broodje gezond en kreeg zonder waarschuwing een broodje kroket met een onduidelijk sausje.

Reactie van Cafetaria 't Centrum:hoi klaas,, waarschijnlijk had me collega uw broodje in andere tas gedaan . excuses voot het ongemak, uw mag bij volgende bestelling verrekenen.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar. Royaal met de patat, lekkere snacks. Top!

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en keurig op tijd de online bestelling klaar staan

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere snacks en keurig op tijd klaar!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super snelle levering en perfecte timing weer. We hadden voor een grote beker satésaus besteld. Echter, het werd aangeleverd in een klein bakje, dat verraste ons. Het was voldoende, maar het was dus geen grote beker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk ontvangen bij binnenkomst, vriendelijk personeel en een goede service. En ondanks dat het druk was, vlot geholpen👍

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik blijf me verbazen over de timing van de geleverde bestelling. Echt geweldig, het klopt altijd. Heel knap werk! Een Groot compliment voor het team van het Centrum!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten weer, net zoals altijd. Nette en vlotte bediening. Goede prijs/kwaliteit. Een aanbeveling waardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima patat en snacks. Goeie service

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling zou klaar zijn om 17.40 uur ik moest helaas nog 10 minuten wachten .

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Zoals altijd.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima snacks en keurig op tijd klaar

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer prima in orde.👌

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer geweldig. Miste wel een frikandel, 4 patat en twee beresjors. Zei oma.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten en vriendelijke mensen.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en goede kwaliteit.Alleen jamer van de eier bal.Die is anders gemaakt dan standaard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, onthouden wie je bent en zeer klantvriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde, zegt mijn vriendin

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles weer top en op tijd Helaas miste ik 1 frikandel

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakvolle patat, heerlijke mini loempia's, kipnuggets en frikadel speciaal. Goed warm en knapperig: )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Goede raspatatjes en Vlaamse frietjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Na online besteltijd nog een half uur extra gewacht minimaal. Patat was al niet meer heet, was slap. Waardoor dit niet meer te eten was. De frikandel was eerder zwart als goudbruin. De loempia en kroket waren prima. Misschien handig om minder bestellingen op dezelfde tijd plannen om deze teleurstelling te voorkomen.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten op frikandel speciaal na, curry en ui zaten er niet tussen maar op en dus in de verpakking.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb hier al vaak op gereageerd maar volgens mij word er NIETS mee gedaan 😭 SNACKS IN ALUMINIUM FOLIE VERPAKKEN BLIJVEN ZE LANGER WARM Groetjes Geertje 🙋🙋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals altijd! Zowel de kwaliteit als de service

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel lekker eten

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed gegaan hoor

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd een 10! Maar als je online besteld duurt het altijd 5 a10 minuten langer dan je gereserveerde tijd. ( de laatste 3 keer was dit achter elkaar zo)Dit probleem heb je niet als je telefonisch besteld. Dan is de afgesproken tijd je bestelling wel op tijd klaar. Daar zit dus een klein puntje voor verbetering.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat wat niet te vet is maar krokant. Ook het stokbroodje gezond lekker vers en groot, goed belegd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer een geslaagde bestelling! De bestelling werd op de daarvoor gereserveerde tijd afgeleverd en vooral de Vlaamse frieten waren goed warm. Er was genoeg, dus we hebben weer genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Online bestellen is erg handig. De bestelling is altijd op de afgesproken tijd klaar en het eten is altijd lekker 👍

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en precies op het afgesproken tijdstip stond de bestelling klaar !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snel klaar en meer dan genoeg. Goede snackbar!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Via internet bestelling gedaan. Keurig op tijd klaar. Helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima qua tijd en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs ,...ook al is het druk de kwaliteit staat voor op en men blijft vriendelijk..Top ,...en een waar gezegde zegt dan ook .....goed bereid kost even tijd !!!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en mooi op tijd klaar!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prims snacks en op afgesproken tijd staat het klaar. Efficiënt en vers.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had bestelling online geplaatst om 17.20 uur. Ik zorg altijd dat ik er dan 5 minuten van te voren al ben. Toen stond het al klaar. We wonen in de Spoorstraat, 2 minuten rijden. En dan is het eigenlijk al koud. Misschien zorgen dat het niet zo vroeg al klaar staat, wat als ik op de afgesproken tijd was gekomen, dan was het nog kouder geweest

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer tevreden! Bestellen gaat makkelijk en de bestelling is altijd op tijd klaar. Dit keer zelfs 5 minuten eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Pico bello

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker prima heerlijk Vlot en snel Vlug en kundig Aardig en fijn Heet en sappig

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat mag langer in de frituur

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en altijd op tijd klaar voor afhalen. Extra ster omdat er keuze is uit meerdere vegetarische snacks!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker patat en lekker veel. De eierbal ken ik meer met een kerrie laagje. Dat vind ik lekkerder. Verder geen min.punten.Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten, optijd klaar en zeer vriendelijk personeel.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde lag mooi op de aangegeven tijd (via online bestelling) klaar om mee te nemen.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service viav internet, gerechten lekker en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Correct en vlotte handel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en netjes op tijd klaar

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Patat was niet lekker warm meer bij thuiskomst. Saté saus te waterig. Niet wat ik normaal altijd gewend was. Jammer.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en keurig op het afgesproken tijdstip klaar ondanks alle drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Iets later dan afgesproken. Gezien de drukte wel verklaarbaar. Alles pico bello.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat, online besteld, makkelijk! Nog fijner als het bezorgd zou worden

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vlug, lekker en snel toppertje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld, super👍

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd goed op temperatuur behalve gisteren alles was lauw.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel, heerlijk en vlug!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Regelmatig haal ik hier mijn patat en snacks. Altijd goed en vriendelijk geholpen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Misten alleen de knoflook saus bij de patat shoarma

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal tevreden

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke goede en snelle service. Bestelproces goed. Goede kwaliteit patat en snacks. Het team is een geoliede machine, dat zorgt er voor dat het eten precies op de aangeven tijd, geleverd wordt. Onze complimenten!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed snel en super kwaliteit.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en op afgesproken tijdstip stond het keurig klaar

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke producten zonder vette smaak. Klantvriendelijk en snelle bediening. Online bestelling doorgeven werkt ook prima. Je kunt het zo afhalen. Heel tevreden! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker👍🏻😋

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Handig bestellen en betalen online. Zelf je tijd kunnen bepalen en ook nog precies op tijd klaar. Top!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima snacks. Keurige service.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Topzaak!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: prima van smaak en op tijd gereed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, lekker en nooit lang wachten

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals snack food bedoeld is, Lekkere krokante patat, en heerlijke frikandellen. Ook is er een handige App beschikbaar. Top!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak, daarnaast altijd op tijd en vriendelijk!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Keurige service

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeker 5 sterren! Fantastisch goede cafetaria, producten altijd heerlijk gebakken.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als ik vraag om zoutloze patat Ook zorgen voor zoutloze patat Ik vermoed dat dit in de opvangbak zat Maar toch .

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gesmikkeld. Die lange jongen met curry en saté saus die gleed weer lekker naar binnen. Fijne zaak. Prettig personeel Top!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima .

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De service en de online bestelling gingen weer zoals we gewend waren. Prima de luxe !!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heul lekker. Fijne vlotte bediening. De berehap was goed op smaak. Cafetaŕia Centrum is goed bezige In deze moeilijke tijden.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zou het mogelijk zijn dat de snacks in aluminiumfolie worden verpakt, blijven ze langer warm,nu komen ze vaak niet warm aan Groetjes Geertje Helmholt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige fijne ervaring deze hoogstaande Snackbeleving. Online bestelling werkt vlekkeloos. Prettig personeel. Was heerlijk 👍🍔🍟🥪🌮

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd even lekker en altijd even vriendelijk. Beste snackbar van Marum! (En omstreken 🙂)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten wat we bestellen bij jullie is.... Zeer goed en keurig op tijd klaar. Complimenten voor jullie allemaal. Ook het online bestellen ervaren wij als zeer prettig.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en snelheid. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede services

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten! Keurigop tijd klaar. Goed geregeld!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppers zijn het! Het is altijd goed en lekker.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten, veel keus en bij thuiskomt nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en op tijd klaar

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goeie snackbar, vriendelijk personeel!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snel en duidelijk en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd GOED

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Service is goed, alleen wij hadden 2 frikadellen XXL speciaal die zaten wel apart verpakt alleen op elkaar gestapeld waardoor alles was door gedrukt en de verpakkingen helemaal nat en kapot waren geworden. De sauzen lagen meer in de verpakking nu dan in de frikandel. Daardoor viel de smaak tegen.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet van jullie gewend maar deze x was de Vlaamse friet niet lekker, niet genoeg gebakken, niet gaar. We hebben het weggegooid. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijke snacks en gemakkelijk bestellen en betalen via Sitedish.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, online besteld, geoliede machine, precies op tijd klaar en prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker weer genoten van deze smakelijke Menu. Met heerlijke mayo, in plaats van frietsaus. De kapsalon was zoals altijd weer verrukkelijk. Fijn personeel. Snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar en heerlijk.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en op de afgesproken tijd stond de bestelling keurig klaar en zeer klantvriendelijk geholpen.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.Het was weer toppie joppie. Heerlijk gesmikkeld. De Berehap die viel er weer lekker in. Kundig personeel. Was op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed En lekker snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles van prima kwaliteit en de service is perfect. Kan niet beter.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer een perfect bestellingsproces. Stipt op de aangegeven tijd, was de bestelling klaar. En ook belangrijk: de patat is goed!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was niet echt warm Nesteling stond al klaar terwijl ik vijf min te vroeg was Slechte planning

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en keurig conform afgesproken tijd klaar

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service En kwaliteit is top👌🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en smakelijk gegeten. Netjes georganiseerd

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten bij deze patatterie. Wat hebben we weer zitten smullen. Prettig personeel. Nette zaak. Was snel klaar, ja wat wil je nog meer! Met een woord : Topzaak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere patat. Gehaktbal iets te zout.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

elke keer weer goed!😃

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, net als altijd. Verder is ook alles prima geregeld gezien de coronamaatregelen.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd en prima kwaliteit

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het broodje hamburger de luxe was zeer matig. Vrij smakeloos en de kaas was niet eens gesmolten. Ik heb eerder wel hier broodje hamburger gegeten, die prima was. De nasischijf was oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom was het weer goed toeven bij deze eetgelegenheid. Smakelijke hapjes. Heerlijk. Was in no time klaar. Marum mag zijn handen dicht knijpen met deze patat zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Een fijn etablissement. Met smaakvolle producten. Vlotte bediening. Online bestellen werkt prima. Aangegeven afhaaltijd klopt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer perfect! Top bedrijf met nette service. Zeer goede kwaliteit en kwantiteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle bediening, vriendelijk personeel, en het smaakt voortreffelijk. Topzaak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Geleverde eten prima! Wachttijd niet erg lang. Goed voor elkaar

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op bestelde tijd geleverd, goede kwaliteit en klantvriendelijk

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site om te bestellen en te betalen. De bestelling stond op de tijd die aangegeven was klaar! Vriendelijke bediening. De producten die ik had besteld zaten allemaal in de papieren tas. Zag er verzorgd uit en was lekker!! Geen lange wachttijden, snel, efficiënt en lekker!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Topzaak!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

dikke 10

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd erg goed. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte bestelling, rijkelijke hoeveelheid. En smaakte heerlijk.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd. Prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, bestellingen op tijd als je telefonisch besteld hebt. En producten goed!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima snacks en keurig op tijd

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima en we hebben er lekker van gegeten met zijn allen na een fietstocht 👍👍

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom, supersnelle levering en bestelproces. Ondanks Corona tijd. Echt complimenten hiervoor. De patat en de snacks waren ook goed gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en het stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip. Vriendelijk personeel en lekkere friet en snacks. Graag tot de volgense keer.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: voortreffelijk❣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette cafetaria, iedereen superaardig en afhaaltijd klopt altijd,

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling was prima, ik was er op het tijdstip dat ik het kon ophalen, moest toch nog 25 minuten wachten! Zag iedereen komen die ter plaatse bestelden, via de telefoon en online bestellingen, zij gingen allemaal voor mij weer weg. Het was dat ik vroeg aan de medewerkster waarom ik zolang moest wachten, ze gaf aan dat er wat fout was gegaan. Niet erg, dat kan, maar meld het dan even.... Het is overigens wel netjes opgelost met een fles mayo

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en goede service en prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super dat het op deze wijze kan om een lekker patatje en snack te halen ...heerlijk

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal zo, Snel klaar,

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online besteld en heerlijke friet en snacks.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat en de broodjes hamburger speciaal zijn echt heerlijk!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten! Bestelling keurig op tijd klaar . Top. Zeker ook in deze coronatijd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kon niet beter. Super en trots dat dit in Marum kan.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling, betaling en afhalen ging perfect. Van mij mag het altijd zo blijven (ook na het Corona-gebeuren). Nog een vraag: mijn man is gek op de eierballen met kerrieragout. Cafetaria de Heerlijkheid verkoopt deze ook. Het zou fantastisch zijn wanneer jullie deze ook in het assortiment kunnen opnemen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig woorden nodig. Gewoon service en lekker eten . Een dikke 9.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het valt mij op dat als wij 's avonds patat bestellen in bakjes de patat krokanter (en lekkerder) is dan als wij een zak patat bestellen (vinden wij beetje slap). De loempia en de frikadel waren zoals altijd heerlijk!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Koop wekelijks patat+snacks en het smaakt altijd zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd snelle en goede service! Goed eten en vriendelijk personeel

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Soepel bestellen en betalen online. Goede kwaliteit.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed top

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er was bij de bestelling een extra frikandel speciaal gedaan i.p.v. de bestelde Berehap. hier achteraan gebeld en dit werd gelijk recht gezet. Fouten maken is menselijk, het gaat om hoe je het oplost en dit is keurig gedaan!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste patat en snacks!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar, vriendelijk personeel (ook in deze moeilijke tijden) en de patat is lekker. Wat wil een mens nog meer?

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: alles correct

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke snacks en gezellig personeel die in deze moeilijke tijden het beste er van maken.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en snel

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten perfect bereidt! Altijd lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, goede kwaliteit. Juiste maatregelen ivm Corona.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was prima, bestelling klopte helemaal, maar heb via ideall meer betaald dan op mijn bon staat. Hoe kan dit?

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer correct en vlot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoe ik werd ontvangen door de strenge maatregelen ERG netjes. De patat enzo waren ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima. Levering tijdig. Helaas miste de bestelde gehaktbal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets op aan te merken, perfect! En nauwkeurig afgehandeld ivm corona.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden over deze cafetaria! Het personeel werkt als een geoliede machine en ze hebben heerlijke friet en veel keus in snacks. Goed vega-aanbod met als aanrader: Bonita. Kortom, hier moet je zijn voor de lekkere trek.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als vorige keren was de bestelling keurig op tijd klaar. En goed geregeld in het kader van de corona-perikelen. Prima!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gemuld! Wat super de corona maatregelen,! We werd keurig buiten gewacht met afstand, en je bestelling werd buiten gebracht door een medewerker met handschoenen!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs in tijden van nu een fantastische service

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was te laat klaar helaas De rest was zoals prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn erg v tevreden over de bestel procedure en de snelle service. De zaak ziet er ook keurig uit en het personeel is gastvrij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heel erg goed...de mensen die er werken zijn ook heel erg vriendelijk. Alleen het in pakken mag wel wat beter en netter. We hebben een paar x gehad dat we zelf onder het vet en saus zaten toen we het uitpakten

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden het een hele fijne en professionele snackbar, goede producten en service.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service goede prestatie.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte bediening, smaak is goed!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

met 1 woord super ga zo door

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Een zeer goede cafetaria, eten is altijd uitstekend en goed warm. En zeer vriendelijk personeel, een echte aanrader

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat zoals altijd super! Alleen de ophaalttijd die wordt doorgegeven klopte niet. Het was 25 min. later. Dat was minder.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed als altijd. Maar veel te lang moeten wachten deze keer. Mijn online bestelling zou om 18.10 klaar zijn en uiteindelijk verliet ik de zaak pas om 18.30. Niet wat we gewend zijn helaas.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service alleen ontbrak de grote beker pindasaus bij de bestelling

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is lekker en niet duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat handig zeg, online bestellen en betalen en zelfs het ophaaltijdstip kun je thuis online regelen. Super en de kwaliteit van het eten is uitstekend, verse groenten bij de broodjes hamburger, gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

beste cafetaria, van Marum en omstreken hard werkende eigenaars die voor kwaliteit staan dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Dik voor me kaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en heerlijk! Bestelde online en kon het om 18.00 uur halen. Toen ik er kwam....moest ik alsnog een kwartier wachten. Het was heel erg druk! Niet erg...maar wel als je op tijd staat. Maar....volgende keer bestel ik gewoon weer online. 😊

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmuld op pakjes avond. Voor de 1e keer online besteld wat handig!

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed hier. Snel klaar en vooral de frikadel speciaal is hier heerlijk!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging gemakkelijk. Bestelling stond op tijd klaar en kwaliteit was prima!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig verpakt en vlgs bestelling geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle, vriendelijke bediening! Het eten smaakt altijd goed.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd topkwaliteit aan patat en snacks. Ze blijven vernieuwen, met het online bestellen. Dat werkt ook zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte bleven de medewerkers erg vriendelijk. De bestelling was snel klaar en het eten was weer heerlijk!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is super makkelijk en snel. Het is vaak druk in de cafetaria zelf. Dus is online bestellen sneller en makkelijker. Gelijk online afrekenen. En dan is meenstal je bestelling met 10 min al klaar om af te halen. .. ik ben er fan van.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Patat enz is goed en service ook.. Alleen dit is al de zoveelste x dat bij de internet bestelling wat mist.. 😖

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima. Precies wat je bestelt. Heel handig

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Graag foto's bij de menu's enzo Verder online gaat prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service en kwaliteit eten oké

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

We vinden het online bestellen erg handig! Gaan we zeker weten vaker gebruik van maken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service via de site. Patat wel iets lauw..

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar en lekker.top

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en heerlijk.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig op tijd klaar en het bestelde eten was prima.!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Top eten Top personeel

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

goeie friet

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om op deze manier te bestellen! Het eten was ook op het gewenste tijdstip klaar. Tip: wanneer de klant zich meldt en zegt dat hij besteld heeft, meteen vragen of het via de telefoon of digitaal was. Nu moest er even gezocht worden. Maar dat deed niks af aan de kwaliteit van het eten én de levering.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super handig dit !!🤗😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling klopte helemaal en was netjes op tijd klaar!

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en prima service

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

gewoon top !! groot team achter de balie om alles te maken en regelen !

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online geplaatst en keurig op afgesproken tijd klaar :-)

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Op het afhaaltijdstip moesten alle snacks nog gebakken worden, daardoor moesten we alsnog ruim 20 minuten wachten. Maar het eten was zoals altijd uitstekend!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima en handig, aangegeven tijd is nog niet helemaal betrouwbaar. Zijn toch maar iets eerder heen gegaan en het was al klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Mistte alleen een blikje cola voor de rest prima service ??

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles ging zeer vlot?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd weer toppie geregeld!!! Kwaliteit en kwantiteit zeer goed!! En het.online kunnen bestellen is echt geweldig!! Tot de volgende keer!! Een echte aanrader

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen al tijden patat en snacks bij Snackbar het Centrum. Het smaakt altijd het goed! Ook al is het heel druk je hoeft nooit lang te wachten.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super! 2045u besteld 21uur zou het klaar zijn. Ik kom binnen om 1 minuut voor negen en mijn bestelling wordt net ingepakt. Fijn dat je nu ook op de site kan zien wat je kan bestellen en dat je kan kiezen hoelaat het klaar kan zijn. Top service!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Niks op aan te merken

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het systeem werkt goed , bestelling is snel klaar, verder niets op aan te merken

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating